Portes_obertes2019-4-(1)

Espais comunitaris d’educació, llibertat i diàleg.

Col·legis Diocesans de Mallorca: Estudiants i persones excel·lents

Redacción | Palma

Educació integral i models organitzatius i d’ensenyament dinàmics i innovadors

­Amb onze centres situats a diferents localitzacions de Palma, Campos, Pollença i Santanyí, els Col·legis Diocesans de Mallorca són la major xarxa educativa concertada a les Illes Balears. Partint d’una proposta educativa integral i models organitzatius i d’ensenyament dinàmics i innovadors, els seus centres constitueixen espais comunitaris de llibertat i diàleg basat en l’humanisme cristià i amb un decidit compromís amb el seu entorn.

Formació completa i integral

L’oferta d’ensenyament postobligatori dels centres diocesans comprèn estudis de batxillerat (amb els itineraris humanístic, ciències socials, científic i tecnològic) i formació professional de grau mitjà (amb els cicles de gestió administrativa i sistemes microinformàtics i xarxes) i de grau superior (cicles formatius d’administració i finances, assistència a la direcció, ambdós també en la modalitat DUAL, i administració de sistemes informàtics en xarxa).

Un dels fonaments del seu model educatiu postobligatori és la creació de valor afegit per als joves a un triple nivell: com a estudiants, com a persones i com a futurs professionals. Això és precisament el que persegueixen els seus programes de voluntariat, pastoral, aprenentatge-servei, debat i oratòria, robòtica, medi ambient, aprenentatge científic experimental, clubs esportius, disseny i impressió en 3D, títols oficials d’anglès, francès i alemany, intercanvis, realitat virtual, Erasmus+, FP dual, simulació empresarial, etc. L’èxit d’aquestes iniciatives, que són possibles gràcies al compromís i a l’esforç d’un gran cos de professorat, es fa palès no sols als resultats excel·lents que obtenen els seus estudiants a proves universitàries i seleccions laborals, sinó també a les persones excel·lents que són i en el canvi social que fomenten.

Tots els centres diocesans treballen conjuntament sota la gestió comuna del Bisbat de Mallorca per garantir que l’alumne se senti persona tractada amb respecte i afecte i rebi la millor orientació possible per prendre decisions en un moment crucial de la seva vida.

SON FERRIOL

Sant Antoni Abat

C/ Sant Joan de la Creu, 58.
971 42 60 01
info@csantantoniabat.com

PALMA

Sant Josep Obrer

C/ Sebastià Arrom, 3.
971 47 33 08
sjo@santjosepobrer.es

PALMA

Col·legi Sant Pere

C/ Baltasar Valentí, 76.
971 47 50 50
secretaria@colegisantpere.com

PALMA

Col·legi Santa Maria

C/Almirall Cervera,2.
971 73 95 39
secretaria@colsantamaria.org

PALMA

Santa Magdalena Sofia

Carrer Francesc Martí Mora 42.
971738297
escola@smsofia.net