DSC_2395e

Els menors acollits a la Fundació Natzaret han viatjat aquest mes de setembre a Port Aventura i Llavorsí amb la col·laboració d’Endesa

Redacción | Palma

Endesa col·labora amb la Fundació Natzaret, una entitat de gran importància pels projectes socials i solidaris que du a terme a les Illes Balears, amb l’objectiu de facilitar i ajudar la seva funció social i humana.

Aquest estiu, 30 nins i joves i 15 educadors han viatjat a Port Aventura, a fer activitats de rafting a Llavorsí i al Parc Multiaventura de tirolines de Llavorsí, amb el viatge finançat per Endesa. El viatge s’ha duit a terme durant el 9, 10 i 11 de setembre.
L’acte de presentació va comptar amb la participació de Martí Ribas, director general d’Endesa a les Illes Balears; Margarita Requejo, vicepresidenta de la Fundació Natzaret; i Antònia Maria Massip, directora de la Fundació Natzaret. La Fundació Natzaret amb l’ajuda de nombrosos professionals i voluntaris dediquen totes les seves energies a donar, a aquests nins i adolescents, manutenció integral, afecte i una formació que els permeti integrar-se amb garanties en el món laboral.

Per a Endesa és un orgull poder col·laborar amb la Fundació Natzaret, una entitat de gran importància pels projectes socials i solidaris que du a terme a les Illes Balears i que treballa per compensar les greus mancances que pateixen alguns nins i joves en el seu entorn familiar i social.

Endesa
Martí Ribas, director general d’Endesa a les Illes Balears, i Margarita Requejo, vicepresidenta de la Fundació Natzaret.

Endesa ja ha col·laborat, en anys anteriors, amb el patrocini de les vacacions fora de Balears, dels nins i joves acollits en les Llars de Protecció de Menors de la Fundació Natzaret.
En anys anteriors Endesa ha col·laborat en els viatges: a Madrid, als parcs Warner i Xanadú; el parc temàtic d’Eurodisney a París, Terra Mítica i la Ciutat de les Ciències a València, Sevilla, Barcelona, i Port Aventura i la ciutat de Tarragona, Marina d’Or, entre d’altres.

Amb aquesta col·laboració, Endesa continua amb la seva aportació i col·laboració al desenvolupament dels projectes d’entitats sense ànim de lucre i amb marcada trajectòria en l’àmbit social.
Aquesta iniciativa s'emmarca en la política d'acció social d'Endesa que a través dels seus centres corporatius, fundacions, organitzacions territorials i empreses participades, desenvolupa i col·labora amb projectes socials en sis eixos d'actuació, entre aquests, els de desenvolupament social i qualitat de vida. A més, el grup treballa en projectes socials d’altres cinc categories: accés a l'energia; medi ambient i diversitat; voluntariat; accions puntuals d’ajuda humanitària; i l'educació i la formació.