Alive

Escultor Francesc Salvà i Pizà 12, Es Pont d’Inca, Marratxí
971 60 73 07
Especialidades:
Rehabilitació neurològica, traumatològica, ortopèdica i quirúrgica, lesions esportives i contractures
Tipo de cocina: ,
Precio: ,

Rehabilitació efectiva en el Pont d’Inca

La fisioterapeuta Marta González tracta un ampli ventall de dolències i patologies al centre Alive

En unes instal·lacions còmodes i modernes, la fisioterapeuta Marta González dirigeix el centre Alive. Aquest centre de fisioterapia abasta una gran quantitat d’especialitats, des de la rehabilitació neurològica, traumatològica, ortopèdica i quirúrgica fins a lesions esportives i contractures.

Implicació activa del pacient

Des del 2008, Marta González és fisioterapeuta. Titulada per la Universitat de les Illes Balears, ha exercit professionalment a l’Hospital de Sant Joan de Déu i, també, a l’Hospital de Muro.

Actualment, té la seva consulta a Alive, l’únic centre de fisioteràpia del Pont d’Inca, que està ubicat en una zona amb fàcil aparcament (molt a prop del supermercat Mercadona). Les sessions tenen una durada de 50 minuts en les quals són fonamentals la implicació activa del pacient en el tractament per assolir l’èxit de la recuperació.

Electroteràpia, punció seca i ‘kinesiotaping’

Al centre Alive, fan servir tècniques d’electroteràpia, que ajuden a completar els tractaments manuals, com també fan servir la punció seca i el kinesiotaping, especialment indicat en lesions d’atletes i altres dolències físiques.

Evitar estrès i analgèsics

Tambe ofereixen classes de pilates per mantenir i millorar l’estat físic i psíquic ja que avui dia l’estrès diari fa que augmentin el nombre de patologies i malestar muscular. La fisioterapeuta Marta González comenta que cal “donar importancia al tractament del manteniment de l’ergonomia i la reeducació postural perquè les situacions que es viuen en el món laboral i quotidià són la causa perquè la musculatura pateixi i s’originin patologies a estructures blanes que es podrien evitar, com també és important substituir analgèsics i antiinflamatoris que la gran majoria de la poblacio en fa ús sense ser necessari”